Da Shanty: Thursday: Artist Of The Week I Image Hosted by ImageShack.us

donderdag, juni 01, 2006

Thursday: Artist Of The Week I


Iedere week gaan we een nieuwe artiest bespreken, waarvan wij bij de SC enthousiast worden. En deze week is dat Rick Ross. Al weken loopt zelfs me mattie Smoeky te roepen dat ook hij de Real Noreaga kent. Dit alles door de kneiter harde track Hustlin' van Ricky Ross.

Rick Ross is niet nieuw in de bizz, ik kan me nog wel een track van hem met Trina herinneren een paar jaar geleden (toen nog zonder Kimbo look-a-like baard). Deze Hustler is al ruim 12 jaar aan de weg aan het timmeren en heeft een gruwelijke berg StreetCred opgebouwd in zijn hometown Miami. Dit is ook Jay-Z niet ontgaan en vandaar dat hij Rick getekend heeft bij Def Jam. Als het net zo voorspoedig gaat als met Young Jeezy dan is Rick een gouden toekomst voorspelt.

Wij zijn in ieder geval fan. Rick Ross komt met zijn trage flow nog steeds kapot hard op elke track. Zijn imposante uiterlijk werkt natuurlijk ook me. En die clevere punchlines (oke het is Nas, Jay-Z of Rakim) hakken er ook lekker in. Op de beats van The Runners (Orlando), Cool & Dre en DJ Khaled aka Beat Novocain (allen Miami) wordt het een groot Floridafeestje. Deze zomer komt zijn album Port Of Miami uit en eerlijk gezegd kunnen wij niet wachten.

Ik kan natuurlijk niet weggaan zonder wat beeld en geluidsmateriaal. Vandaar een linkje voor jullie, met enkele Rick Ross bangers en natuurlijk de "Hustlin" video.

Enjoy!!!!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

juli 18, 2006 4:49 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

juli 20, 2006 6:50 a.m.  

Een reactie posten

<< Home