Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

maandag, november 13, 2006

Tracks Of The Day

Jigga is gelekt, Snoop is gelekt. Maar wij zijn niet echt van de albums. Het risico dat ze het blog dan sluiten is te groot, en dan zouden we helemaal balen dus dan maar niet. Waarschijnlijk droppen we wel nog wat losse tracks er door heen de komende dagen, maar eerst deze nieuwe stash.

Dit is de UK Bonus track. Miami boys Cool & Dre komen op de beat. Ik vind em wel aight, maar niet super. Moet em nog even een paar keer luisteren.

We blijven op de MI-Yeyo tip. Triple C's staat voor Carol City Cartel. Je hebt het Rick Ross vast wel horen roepen, aangezien het zijn click is. Brisco is ander up-and-coming mc's uit Miami, die ook een guest verse dropt.

Ik had de gewone versie al een tijd geleden gedropt in de Aruba special. Nu ook de remix, inclusief Bawz-en-Booskijker-van-de-maand Rich Boy.

Nieuwe track van Ryan Leslie's protegé. Nu maar hopen dat zijn "live optredens" beter zijn dan die van zijn vrouwelijke labelmate Cassie.

Nas heeft de soundtrack gescored voor de nieuwe Leonardo diCaprio movie Blood Diamond. De movie gaat over de bloed diamanten in Sierra Leone en ik moet zeggen dat de trailer de moeite al waard is. Als Leo het niveau van The Departed haalt dan komt dat helemaal goed.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

anyone do know where i can get those albums (not torrent shit etc)?

november 13, 2006 11:03 p.m.  
Blogger battousai said...

damn als dat zo is plaats ik beter ook geen albums meer, thanks. lauwe tracks

november 14, 2006 2:31 a.m.  

Een reactie posten

<< Home