Da Shanty: Tracks Of The Day (Nas - Hiphop Is Dead Edition) Image Hosted by ImageShack.us

donderdag, december 07, 2006

Tracks Of The Day (Nas - Hiphop Is Dead Edition)



Vandaag gaat de TOTD post over Nasir Jones. Het album Hiphop Is Dead is namelijk gelekt vandaag....en ik ben lyrisch. Vandaar dat ik de dikste tracks voor jullie even post vandaag. Ik had ook niet zo veel andere shit dus komt het wel goed uit.

L.E.S is terug. Met die Black Republican track kwam hij al heel hard en ook voor de openings track van het album komt hij dope uit de hoek. Nas gaat meteen los en disst Jim Jones met de line: "Put a barrel in the Capo mouth, till his scalp come out, you a kid, you don't live what you rap about"

The Tuff Jew blesst Nas ook met een dikke beat. Kaal maar oh zo passend. Nas spit weer als een jonge hongerige MC. Dikke shit dus.

Een refreintje, verse & beat van Kanye. En allemaal lekker. De track heeft een heel Jazzy gevoel, wat alleen maar wordt versterkt door de adlibs van Chrisette Michelle.

Chris Webber kan niet alleen goed basketballen, maar tevens een leipe beat eruit knallen. Nas switched zijn flow en het geheel is gewoon dope.

Weer een lekkere beat van Kanye en nice flows van Nas. Ook het refreintje van Tre Williams, wiens stem wat weg heeft van Anthony Hamilton, mag er zijn.

Dit leek me op het eerste gezicht helemaal niets, maar uiteindelijk blijkt de combi van Nas en Snoop best wel dope.

Will is zo´n bawz. Hij hosselt hier die gruwelijk old school vibe en Chrisette komt als een jonge Macy Gray zonder dat het irritant wordt. Echt een van de knallers.


En dan heb ik dus de 2 dikste tracks van het album niet eens besproken. Maar Hustler (QB True G) ft. The Game & Marsha Ambrosius (prod by Dr. Dre) en Black Republican ft. Jay-Z (prod by L.E.S) stonden natuurlijk al op het blog vandaar alleen een linkje en geen verhaaltje.


Oke dan ik zal niet lullig zijn en de rest van de tracks ook posten:
Nas - You Can't Kill Me (prod. by Salaam Remi)
Nas - Where Are They Now (prod. by Nas & Salaam Remi)
Nas ft. Will.I.Am - Hip-Hop Is Dead (prod. by Will.I.Am)
Nas - Who Killed It? (prod. by Will.I.Am)
Nas ft. Kelis - Not Going Back (prod. by StarGate)
Nas - Hold Down the Block (prod. by Mark Batson)
Nas ft. Chrisette Michelle - Hope (Acapella Version)


ENJOY OUWES !!!!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Chris Webber _0_

december 09, 2006 2:34 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Album is dope! keep up the good work

december 10, 2006 12:51 p.m.  

Een reactie posten

<< Home