Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

zondag, december 31, 2006

Tracks Of The Day

De één na laatste post van dit jaar, en dat op een zondag ook nog. Ik wil nog 1 keer de tracks of the day doen dit jaar en dat om 2 simpele redenen:
-Andere blogs zijn op sterven na dood rond deze tijd.
-Ik heb gewoon een berg lekkere tracks.
Vandaag een mooie variatie van wat slow jams, dump hyphy en gewoon andere lekker shit die je ondertussen wel gewend bent van DaShanty.

Na het Vans succes meer nieuws van The Pack. Dit keer is het weer een dikke knaller. 2007 gaat ook het jaar worden van de definitieve doorbraak van The Pack...Mark our words.

Ik kende Keak al uit zijn tijd bij 3X Krazy, maar voor het grote publiek was Super Hyphy de definitieve doorbraak. Hyphy is ook de term die Keak claimt als door hem geintroduceerd en met deze track komt hij weer heel correct.

Dit is Hyphy, geen bullshit gewoon dom doen en hyphy gaan.

Drie legends uit de Hyphy movement komen begin 2007 uit met een gezamelijk album Da Bidness. Dit is de eerste single, waar weer lekker op los gegaan kan worden.

En de laatste Hyphy joint van vandaag. Marv heeft ook al een collabo album gedaan met San Quinn en van de track Go There hebben we hier de remix met nieuwkomer Ya Boy.

Vorige week hadden we al een freestyle van Sean, nu dan ook een officiele track. En hard dat ie is. Niet vergeten dat deze boy pas 16 is en dan al zo bangen, maar wat wil je ook met zo'n titel.

Rich Boy heeft wat met die D. Na de knaller Throw Some D's komt hij nu met D Dude. Ach ja zo lang het maar bangt, en dat doet het.

Gewoon een lekkere track. Luister zelf maar.

The Underdogs zijn langzaam maar zeker bezig de absolute koningen van de slow jam te worden. Ook hier doen ze het weer lekker en J Valentine maakt het geheel smooth en sweet.

Katherine was de runner op bij American Idol vorig jaar. Dat betekend dat ze een gouden strotje heeft en bovendien is ze gruwelijk nice. Met dank aan de homie K heb ik deze track bemachtigd en het ik kan nu niet meer wachten op het album wat over 2 weken uitkomt.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ey man dikke post
maar kun je die van The Pack uploaden op www.speedyshare.com
want hij doet et niet
thnx alvast

januari 01, 2007 8:38 p.m.  
Blogger Seven30 said...

Bij mij doet ie het gewoon...keep on trying....

januari 01, 2007 9:30 p.m.  

Een reactie posten

<< Home