Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

vrijdag, december 29, 2006

Tracks Of The Day

Sorry het is weer veel te lang geleden dat we gepost hebben, maar ja Kerst en vrije dagen en ook nog eens een hoop verplichtingen hebben ons van het uploaden afgehouden. Bovendien komt er tussen kerst en oud en nieuw niet veel uit, maar we hebben toch weer wat lekkers kunnen vinden. Met een beetje dank aan Battousai

Play N Skillz zijn 2 latino's uit Houston, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de productie van Ridin' van Chamillionaire. Zelf rappen ze ook een aardig stukje en met de hulp van Ex-Cash Money Millionaire hebben ze deze dikke track gemaakt.

Nephu zijn 4 neefjes (hoe toevallig) die getekend zijn bij Jazze Pha's Sho Nuff Records. Deze track is echter gedaan door B.Cox en klinkt sweet.

Mims is de man van de kale beats, maar ze klappen wel. Hij legt op deze track even uit waarom hij heet is. Ondanks dat de boy uit New York komt, klinkt het wel erg Dirty South.

Ridin' was voor mij een van de dikste tracks van 2006. Vooral in de clubs kon ik deze track goed waarderen. Nadat er 3 remixen van waren gereleased (om East, West en South te pleasen) vond Koopa het nog niet genoeg. Van zijn nieuwe mixtape Mixtap Massiah 2 komt deze remix geproduceerd door en featuring Akon.

Trust Me, Bone wordt de comeback van 2007. Dat album wat er aankomt gaat zo hard knallen met Swizz, Dre, Timbo en Kanye. En de Bone boys komen de laatste tijd ook erg correct. Zo ook op deze track waar de bekende Gospel track "Order My Tracks" wordt gesampled. Ik ben down.

Een laid back track van een nieuwe Mixtape. Jody moet ook in 2007 eindelijk uitkomen. Ik waardeer toch meer die rauwe kant van hem die we kennen van Boyz N Da Hood met DaShanty favorite Young Jeezy.

Over Jeezy gesproken. Hier de remix van I Luv It. Niets nieuws van Jeezy, maar wel een verse van remixhoer Busta.

Het album Time Is Money heeft deze track niet gehaald, maar toch is het gelekt. Scott dropt zijn wel bekende geluid en het fit Styles wel, jammer dat de track helemaal nergens over gaat.

Het lijkt wel een 2007 voorbode van daag. Ook Rae komt met een nieuw album en de verwachtingen zijn hoog. Als de tracks allemaal het niveau van State Of Grace halen wordt het een classic. Voor deze track worden de Cocoa Brovaz weer eens uit Bed Stuy opgetrommeld. Ik vind het wel lekker klinken.