Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

donderdag, januari 18, 2007

Tracks Of The Day

Wat een tyfus weer. Dus niet naar buiten gaan, gewoon binnen blijven en die hotness van DaShanty downen.

De lekkerste Pussycat Doll gaat dus op de solo tour. Ik ben niet weg van deze track, omdat ie wel erg slow en zoet is. Maar normaal gaat het geluid toch uit bij een clip van haar. Gewoon in stilte genieten.

We kregen commentaar over te veel Dirty South shit en dat dat wack zou zijn. Nou voor al die haters deze track dan. Het heeft wel een beetje weg van die oude Mobb Deep style en Gangstarr affiliate Big Shug doet zijn ding.

Nog meer east-coast. Waar Term op die Premo tracks nog rauw kwam, gaat hij nu op een wat softere tour. Maar nog steeds niet verkeerd.

Teedra is nice, Teedra is kinky en Teedra zingt zeer prettig. Er komt binnenkort een nieuw album aan en als dat allemaal zo klikt als deze track ga ik het net zo kapot draaien als ik met haar vorige schijf heb gedaan.

De Remix...helemaal dirty met adlibs van DJ Khaled. De show wordt wat mij betreft gestolen door R. "Skeet, Skeet, Skeet" Kelly en Scott "The biggest producer in the motherfucking planet" Storch (luister die intro).

Nas deed een tribute aan Rakim, en beloofde er een voor KRS. Op die wachten we nog steeds, maar omdat KRS niet zo geduldig is heeft hij de rollen maar omgedraaid en steekt ie zo Nasir wat veren in zijn reet.

En tot slotte de officiele remix van Promise. En wie komt er meedoen...mr. plassex himself. Er zal wel een nieuw album aankomen want Robert duikt overal op tegenwoordig.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Relaxte post, thankx mannen

januari 21, 2007 5:34 p.m.  
Anonymous Alain said...

Lekkere post boys, Keep it up..
Ohjah, ehm die Flo Rida link ligt eruit..
kunnen jullie die maybe weer uppen?.. thx anyway boys.

januari 22, 2007 10:39 a.m.  

Een reactie posten

<< Home