Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

woensdag, april 04, 2007

Tracks Of The Day

Vandaag geen G-Unit maar gewoon wat andere nieuwe shit die ik nog heb.

Ieder zit op die Amy Winehouse tip. En ik moet zeggen die show in Paradiso een paar weken geleden was ook erg dope. Pharoahe komt even kijken op deze Remix en dropt een leuke verse, als prelude voor zijn album Desire wat binnenkort uit moet komen.

Een beetje een vreemde combinatie maar het werkt wel. Van het nieuwe Sa-Ra album wat deze maand moet uitkomen op Babygrande, maar dat kun je dan wel weer horen aan de tag :S.

Jeezy is dan geen officieel lid meer van BNDH maar om te bewijzen dat er geen kwaad bloed is doet hij fijn op deze track mee. Helaas hangt er nog een DJ-Drama-Gangsta-Grizzilz-tag over heen, maar daar kan ik niets aan doen.

The Game is nog steeds boos op 50 en cornuiten. En behoorlijk boos ook. Game spit dan wel in een niet al te fel tempo maar je voelt de boosheid gewoon in zijn woorden. En dat allemaal omdat Tony Yayo het zoontje van Game's manager Jimmy Henchman zou hebben gesmackt.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

de album van pharoahe monch komt 1 mei uit, hier is de album cover http://www.amazon.com/Desire-Pharoahe-Monch/dp/B000OLHFXK/ref=pd_bbs_sr_3/102-8634103-7208138?ie=UTF8&s=music&qid=1175768105&sr=1-3

april 05, 2007 12:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home