Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

dinsdag, april 17, 2007

Tracks Of The Day

Nykro heeft wat verbindingsproblemen, dus de posts van gisteren en van vorige week donderdag en maandag zijn even uitgebleven, maar vanaf nu komt alles weer goed. Maar omdat er dus enkele dagen niets gepost is, heb ik bergen met tracks. Veel tracks = veel gepost = veel tijd (en dat heb ik niet) = maar toch wat info en verder maar gewoon de shizzle.

Huey timmert al aardig aan de weg. Voor de remix van de track heeft hij T-Pain uit de kast getrokken, Bowweezie was al present.

Geen idee waar dit vandaan komt, maar het is wel een leuke line-up en de track klinkt ook wel lekker.

A Favor For A Favor. Trey stond op Jimmy's album, nu staat Jimmy op Trey's. En ik vind het wel lekker klinken ook. Ik kijk zeker uit naar Trey Day.

Bobby Valentino - Only One (prod by Tim & Bob)
Bobby V komt toch het lekkerst over Tim & Bob beats. Die Timbo track was wel leuk, maar dit is toch het betere werk: smooth sounds met een harde drum en bass...heerlijk.

Het origneel van deze nieuwe Snow (no offence) stond hier al eerder, maar is me een beetje voorbij gegaan. De remix vind ik stukken leuker. Spijtig dat die Aztek weer door Jigga van Roc La Familia is gedropt want deze boy klinkt hard.

Iemand die ook hard klinkt is Trae. Wat een gevaalijke stem heeft deze papi. Dit is de eerste single van zijn 2e album wat binnenkort uit komt.

Daddy Yankee switched over naar wat meer hiphop producers voor zijn nieuwe album. Check hier de eerste single.

En meteen de remix, inclusief optreden van de vrouwelijk erwt met zwarte ogen.

De nieuwe grote man van de scene. Was King al een heel gevaarlijk album. T.I. vs. T.I.P. moet echt een classic worden. Dit is de eerste single met nog een held van het zuiden: Mannie Fresh die tegenwoordig een dikke baan bij Def Jam heeft en getekend als artiest daaro.

En de klapper van vandaag. This is the remix. Geen Bad Boy single zonder remix en voor het al lekker klinkende Last Night, pakt Diddy groots uit met 4 mannen die op dit moment op dit moment erg hot zijn. Dikke shit...

En morgen nog een keer (minstens) 10 bangers.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wow! Dikke tracks boy!
Thanx

april 18, 2007 12:33 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Daddy Yankee?? voor de liefhebbers zeker.. wat een zaadje die gast

april 19, 2007 10:42 a.m.  

Een reactie posten

<< Home