Da Shanty: Tracks Of The Day Image Hosted by ImageShack.us

vrijdag, augustus 11, 2006

Tracks Of The Day

Zo het weekend staat weer voor de boeg.. Vanavond ga ik het met de rest van Da Shanty weer even inluiden in de lokale bar, maar voor dat het zover is even nog 7!!! tracks. Om het weekend echt goed te beginnen.

Kelis ft. Nas - Blindfold Me (prod by Polow Da Don)
Kelis gaat op de Beyoncé tip, met een freaky nummer. Ook manlief Nas komt even langs om te vertellen dat hij ook graag de kinky-husband uithang.

Usher ft. Pharrell - Don't Take It Personal (prod by The Neptunes)
Usher is terug. Na een paar jaar is het tijd voor een nieuwe album. Dit is het eerste wat gelekt is. Na de snippet, nu de volledige song.

Lyfe Jennings ft. Young Buck & Doc Brown - Slow Down
Lyfe krijgt hulp van de G-Unit soldaat en nieuwkomer Doc Brown om te vertellen dat zijn chick een beetje rustig aan moet doen. Dikke track al zeg ik het zelf. Maar Lyfe kan ook weinig fout doen in mijn ogen.

Cheri Dennis - Back Up (prod by Bryan-Michael Cox)
2e Single van het Cheri Dennis album, wat maar niet komt. Geproduceerd door B. Cox, dus had hij goed in de post van gisteren kunnen passen. Met dank aan Brian van Concrete Loop die niet te beroerd was em even opnieuw te uppen voor me...check die site van hun...

Bobby V - Boy Shorts
Valentino is no more, het is Bobby V, omdat er nog iemand schijnt rond te lopen die ook Bobby Valentino heet...Het weerhoud meneer V niet om lekkere tracks te pompen, ondanks dat de titel een beetje gay klinkt (No Offence).

Lloyd - Hit The Floor
Lloyd, die steeds meer als een chicks gaat klinken en er ook zo uit gaat zien, heeft het kamp van Murder Inc verlaten om zich aan te sluiten bij het Sho Nuff label van Jazze Pha...Meteen komt hij met die Dirty South sound, compleet met een Chopped & Screwed refreintje. Ben er alleen nog niet helemaal achter wie de featuring doet.

Q.Amey - All I Can Say (prod by The Cornerboyz)
Nog een artiest uit de Bryan-Michael Cox stal, die dus ook bij Beatfactory getekend zit. Dit keer not another B.Cox joint, maar een productie van up-coming producers The Cornerboyz.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Brada's,

Keep up the good work, hmmzs dit klinkt te erg als een afgezaagde torrent site reactie....whaha

Nee deze blog is bruut!!! echt ben ook altijd op zoek naar nieuwe tracks, maar wat jullie doen, respect for that!!!!!

Peace

P.S. soon J.D.&coke evening bij mij

augustus 14, 2006 10:37 a.m.  
Blogger Seven30 said...

Broerrrrrtje...hahahah thanx voor die comment...JD&Coke is altijd goed...

One..

augustus 14, 2006 9:18 p.m.  

Een reactie posten

<< Home